By zoran.railic / Saveti / / 5 Comments

Alati za proveru stabilnosti računara

Prime95 se vec jako dugo koristi za testiranje stabilnosti sistema .Uz pomoc ovog alata možete vaš racunar naterati do krajnih granica.

S&M 190b je zanimljiv program koji proverava i testira do iznemoglosti svaki deo vašeg hardwera! Ali oprezno sa njime!.

CPU-Z je besplatan dijagnostički alat koji vam nudi na raspolaganje detaljne informacije o Vašem CPU (procesoru), matičnoj ploči, memoriji i sl.Ovo izdanje programa za proveru podataka o procesoru donosi nekoliko novina, uključujući i informacije o grafičkom čipu.

Super PI je program koji računa vrednost broja PI, usput jako opterećuje procesor i memoriju i zato se koristi i kao test stabilnosti. Popularan među overclockerima. Pouzdani memory benchmark test kojeg koristimo pri recenzijama RAM-a i matičnih ploca.

Memtest86 je program za testiranje memorije, radi vrlo duge i iscrpne testove i veoma je pouzdan. Predlažemo ovaj test ukoliko ste overclockali memoriju i želite proveriti da li je sistem i dalje potpuno stabilan. Radi pod DOS okruženjem, tako da se ne treba bojati pada Windows operativnog sistem za vrieme testa.

FixWin je rešenja za popravak i krpljenje 50 najčešćih Windows teškoća i problema koji su podeljeni u 5 kategorija: Windows Explorer, Internet & Connectivity, Windows Media, System Tools & Misc Additional Fixes.

CoreTemp32 je mali, ali kvalitetan program za praćenje temperature u CPU jezgru.

HWiNFO32 je profesinalni alat koji prikazuje detaljne informacije o hardware-u. Omogućava dijagnozu ipodržava najnovije komponente i industrijske standarde

5 Comments

 • FirstHoracio

  I see you don’t monetize your website, don’t waste your traffic, you can earn additional cash every month because you’ve got high quality content.
  If you want to know how to make extra $$$, search for:
  Mrdalekjd methods for $$$

 • nebojsa

  stefan ja msm da je do ramova i meni se evo sada desava

 • zoran

  ja izgleda imam problem sa grafikom kad igram igre nakon sat vremena mi se pojavi plavi ekran i pocne nesto zuji u kompu 5 sek i restartuje racunar digne sistem i pise windows reper check solution da li bisti bili ljubazni da mi kazete dali je do graficke kartice mozete mi odgovoriti na moj emajl

 • Labud

  Zn brat moz je knfr ili nzn str ko zna

 • stefan

  Brt imam problem sa komp-om zaledi mi se slika nakon nekog vremena nbt da li igram igricu ili sam na netu :S nzn sta da radim moze li da bude do slabog napona?! sve sam zivo isproveravao?!

 • Write a Comment

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

  18 − 3 =