Antivirusni softver ili antivirus je računarski softver koji se koristi za zaštitu, identifikaciju i uklanjanje računarskih virusa, kao i sveg drugog softvera koji može da ošteti ili nanese štetu računarskom softveru, a jednim imenom se naziva malver. Za razliku od prvobitnih antivirus softvera koji su bili bazirani isključivo na tretiranju računarskih virusa, moderni antivirus softver se dizajnira tako da sistem štiti od što većeg broja različitih mogućih malvera, kao što su crvi, fišing napadi, bekdor, rutkit, trojanci. Prvo uklanjanje jednog računarskog virusa izvršeno je 1987. godine softverom Bernt Fiks, a radilo se o jednom od prvih virusa—Viena.

Prodajemo software najpoznatijih firmi na svetu kao sto su , ESET Nod32, Kaspersky, Panda Security, Avast, AVG, Symantec, F-Secure, Ikarus…

1 Comment

 • Dejan

  Poštovani,

  Imam NB Acer 1310 na koji gubi kontakt kod ulaza ispravljaca u NB. Nekad je moglo da se radi ali da se ne pomera NB ali sada samo ako se drži. Naime neki su ga popravljali i stavili rezervni deo koji ne odgovara u potpunosti.

  Da li ovo može da se popravi i kolika bi bila popravka.

  Srdačan pozdrav,

 • Write a Comment

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

  fifteen − four =