ESET Endpoint Security

  • Sveobuhvatna zaštita Windows radnih stanica
  • Podrška za virtualizaciju nove tehnologije. Podržava virtualizaciju i pruža zaštitu od hakera i botneta.
  • Ugrađena kontrola pristupa podacima. Kontrola pristupa Internetu ograničava pristup veb stranicama dok dvosmerni zaštitni zid štiti od infiltracija.
  • Niski sistemski zahtevi. Pruža proverenu zaštitu, ostavljajući više sistemskih resursa za redovno korištene programe.
  • Udaljena administracija. Potpuna kontrola preko nove ESET Remote Administrator veb konzole.

Опис

ESET Endpoint Security

Potpuna zaštita za računare kompanije kombinovanjem proverenih antivirusnih i antispajver tehnologija sa ugrađenim zaštitnim zidom, kontrolom veba i naprednim alatom za daljinsku administraciju.

Prednosti za IT

Zaštita računara

Zaštita korporativne mreže antivirusnom, antispajver i zaštitom od bezvredne pošte koja smanjuje usporavanje sistema i dolazi sa nizom mogućnosti za prilagođavanje.

Kontrola pristupa podacima

ESET Endpoint Security čuva mrežni protok blokirajući pristup veb stranicama sa velikim volumenom prometa. Zaštitite korporativnu mrežu protiv upada dvosmernim zaštitnim zidom sa režimom učenja i uspostavite kontrolu nad neovlašćenim medijumima i uređajima u mreži.

Daljinska administracija

Nadgledajte sigurnost cele mreže sa jednog mesta. Iskoristite veliki broj mogućnosti za prilagođavanje i izveštavanje kako biste sigurnost sistema uskladili sa vašim potrebama.

Brzina mreže i stabilnost

Raspodelite izvršavanja zadataka kako biste sprečili preopterećenje mrežnih resursa i “antivirusnu oluju” na virtuelnim računarima. Odaberite jednu od unapređenih opcija za ažuriranje – ažurirajte mirror server putem HTTPS veze ili se vratite na starije baze antivirusnih potpisa i ESET-ovih programskih modula.

Izveštaji, logovi i obaveštenja

Nadgledajte sigurnosni status mreže i statistiku opterećenja servera i izvan vaše kompanije. Izdvojite potrebne podatke kroz kompatibilne formate datoteka, odredite kritične granice i prioritete za obaveštenja i još mnogo toga.

Prednosti za poslovanje

Zaštita računara

Sačuvajte poslovne računare od zlonamernog softvera uz pomoć ESET ThreatSense i ESET Cloud tehnologije skeniranja, a sa vrhunskom zaštitom od bezvredne pošte prečistite saobraćaj e-pošte od neželjenih poruka.

Kontrola pristupa podacima

Osigurajte podatke kompanije od stranih uplitanja pomoću dvosmernog zaštitnog zida i sprečite neovlašćene osobe da “prisluškuju” korporativnu komunikaciju koja se obavlja posredstvom javnih Wi-Fi mreža. Sprečite priključivanje neovlašćenih uređaja poput USB, CD i ostalih medijuma na svoju mrežu.

Efikasnost zaposlenih

Onemogućite zaposlenima pristup veb stranicama koje nemaju veze sa poslom. Održite nesmetani rad računara i produžite vek trajanja hardvera zahvaljujući niskim sistemskim zahtevima. Uklonite pop-up prozore koji ometaju rad i koji bi mogli da se pojave tokom prezentacija ili projekcija.

Efikasnost administratora

Upravljajte svim starijim, trenutnim i budućim ESET-ovim sigurnosnim rešenjima sa jednog mesta i omogućite administratoru savršen pregled nad nad sigurnošću mreže.

Izveštavanje

Držite administratore u toku sa aspektima sigurnosti mreže i izvan kompanije. Iskoristite napredne alate za nadgledanje i izveštavanje kako biste imali sveobuhvatan uvid u stanje sigurnosti i mogli da preduzimate hitne intervencije.

Upravljanje ažuriranjima

Sva ESET-ova rešenja osmišljena su tako da čuvaju stabilnost i brzinu mrežnog protoka, nesmetan i pouzdan rad. Zbog toga su opremljena raznovrsnim alatima i mogućnostima za prilagođavanje koji garantuju visok nivo sigurnosti.

Funkcionalnosti

  1. Zaštita računara
  2. Kontrola pristupa podacima
  3. Daljinska administracija
  4. Izveštaji, datoteke evidencije i obaveštenja
  5. Brzina mreže i stabilnost

Sistemski zahtevi

Podržani procesori:
Intel ili AMD x86 – x64

Operativni sistemi:
Microsoft Windows® 8, 7, Vista, XP, 2000