Šta ćemo naplatiti
Cene servisnih usluga su vrlo konkurentne. Naši tehničari su vrlo brzi u dijagnosticiranju problema i posao odrade brzo. Većinu popravki završimo u roku od 24 sata.
Zapamtite da ćemo Vam u mnogo slučajeva moći dijagnosticirati kvar putem telefona i reći Vam koliki će biti troškovi popravke.
Nazovite nas slobodno na broj 011/328-6677, plaćate samo cenu lokalnog poziva, ili ispunite kontakt formu te ćemo Vas mi nazvati.

Šta naplaćuju drugi
Uvek zapamtite: najjeftinije definitivno nije najbolje gde su u pitanju računarske usluge. Konstantno nam stižu loše popravljeni računari – virusi i spyware-i još prisutni i nerešeni hardverski problemi. U oglasima je iznenađujuće veliki broj naizgled legitimnih informatičarskih firmi iza kojih se kriju amateri, a neki naši kupci kojima smo kasnije servisirali računare znali su ih opisati i kao kriminalce.

Rezervni delovi po povoljnim cenama
Za popravku Vašeg računara u mogućnosti smo da Vam ponudimo kvalitetne delove po povoljnoj ceni. Trudimo se da uvek na stanju imamo dovoljan broj rezervnih delova a ukoliko i nemamo trenutno deo koji je potreban, u stanju smo da ga nabavimo u rekordnom roku. Mi koristimo samo nove brand delove za popravku računara.

Malo je toga na svetu što neko ne može napraviti puno gore i naplatiti malo manje. Oni koji razmatraju samo cenu nužno su žrtve takvih ljudi. (John Ruskin)

2 Comments

 • Sanja

  Dobar dan,
  Zanima me koliko kosta zamena baterije za Toshiba satellite c655, kao i zamena cd-a.
  Pozdrav,
  Sanja

 • Ivica

  Postovani, kolika je cena sarki ya dell latitude 6520 jedna ili obe
  hvala

 • Write a Comment

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *