By zoran.railic / Saveti / / 4 Comments

Alati za proveru stabilnosti računara

Prime95 se vec jako dugo koristi za testiranje stabilnosti sistema .Uz pomoc ovog alata možete vaš racunar naterati do krajnih granica.

S&M 190b je zanimljiv program koji proverava i testira do iznemoglosti svaki deo vašeg hardwera! Ali oprezno sa njime!.

CPU-Z je besplatan dijagnostički alat koji vam nudi na raspolaganje detaljne informacije o Vašem CPU (procesoru), matičnoj ploči, memoriji i sl.Ovo izdanje programa za proveru podataka o procesoru donosi nekoliko novina, uključujući i informacije o grafičkom čipu.

Super PI je program koji računa vrednost broja PI, usput jako opterećuje procesor i memoriju i zato se koristi i kao test stabilnosti. Popularan među overclockerima. Pouzdani memory benchmark test kojeg koristimo pri recenzijama RAM-a i matičnih ploca.

Memtest86 je program za testiranje memorije, radi vrlo duge i iscrpne testove i veoma je pouzdan. Predlažemo ovaj test ukoliko ste overclockali memoriju i želite proveriti da li je sistem i dalje potpuno stabilan. Radi pod DOS okruženjem, tako da se ne treba bojati pada Windows operativnog sistem za vrieme testa.

FixWin je rešenja za popravak i krpljenje 50 najčešćih Windows teškoća i problema koji su podeljeni u 5 kategorija: Windows Explorer, Internet & Connectivity, Windows Media, System Tools & Misc Additional Fixes.

CoreTemp32 je mali, ali kvalitetan program za praćenje temperature u CPU jezgru.

HWiNFO32 je profesinalni alat koji prikazuje detaljne informacije o hardware-u. Omogućava dijagnozu ipodržava najnovije komponente i industrijske standarde

4 Comments

 • stefan

  Brt imam problem sa komp-om zaledi mi se slika nakon nekog vremena nbt da li igram igricu ili sam na netu :S nzn sta da radim moze li da bude do slabog napona?! sve sam zivo isproveravao?!

 • Labud

  Zn brat moz je knfr ili nzn str ko zna

 • zoran

  ja izgleda imam problem sa grafikom kad igram igre nakon sat vremena mi se pojavi plavi ekran i pocne nesto zuji u kompu 5 sek i restartuje racunar digne sistem i pise windows reper check solution da li bisti bili ljubazni da mi kazete dali je do graficke kartice mozete mi odgovoriti na moj emajl

 • nebojsa

  stefan ja msm da je do ramova i meni se evo sada desava

 • Write a Comment

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *